Quinta Pereiro B & B guesthouse

Omgeving

De Algarve is het meest zuidelijke deel van Portugal. De oost Algarve is het deel tussen Faro en de Spaanse grens.

Hier vind je kilometers lange en brede zandstranden met karakteristieke huisjes en vissersplaatsjes. Voor de kust liggen meerdere eilandjes die met een watertaxi of pontje te bereiken zijn. Je vindt er mooie witte stranden met restaurantjes en terrassen en een hele relaxte sfeer.

Er vertrekken vanaf de kust ook boten om te zeevissen. En je kan er dolfijnen spotten. (v.a. juni redelijke kans) Wil je zeker zijn van het zien van dolfijnen kun je een bezoekje brengen aan Ocean Park ZooMarine.

In de Algarve zijn ook meerdere waterparken te vinden. Wil je een actieve vakantie dan zijn er ook mogelijkheden genoeg om te wandelen, fietsen, karten, duiken, kitesurfen en golfen om maar wat op te noemen.

Er zijn bijna 40 golfbanen in de Algarve en is al meerdere malen uitgeroepen tot de beste golfbestemming ter wereld.

Ook is onze lokatie uitermate geschikt voor fietsliefhebbers het is redelijk vlak en met een mountainbike zit je zo in de bergen. www.abiliobikes.com bij huur zorgen ze dat hij gebracht word.

Je kan in Portugal heerlijk motorrijden zowel road als off road, waarbij je kan genieten van het mooie uitzicht, van de bergen of van het uitzicht op zee. We kunnen je helpen bij het regelen van motoren en scooters, je mag met een autorijbewijs met een 125cc scooter rijden hier in Portugal. Als je voor het echte werk wil gaan kun je georganiseerde enduro tours maken met Ruben Faria deze voormalig KTM en nu 1e rijder van team Husqvarna organiseert enduro tours. www.rubenfariaadventuretours.com

Voor de autohuur hebben wij goede ervaring mat een Nederlands echtpaar die bemiddelen bij autohuur. Zij hebben goede prijzen en service. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Zoek de goedkoopste vluchten met Skyscanner.nl en boek rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen.